Redovisningsekonom

Stockholm, Kista
Ansök senast: 2023-11-30

Vi söker ny medarbetare till vår ekonomiavdelning. Som redovisningsekonom på RN Nordic kommer du att bli en del av vårt redovisningsteam som består av 6 medarbetare. Utöver dina arbetsuppgifter kommer du ha möjlighet att vara med på en tillväxtresa och delta i olika förbättringsprojekt inom system och processer.

Ansvarsområden

Rollen innefattar ett helhetsansvar inom kund- och leverantörreskontran men även löpande bokföring och bokslut. Du kommer att ansvara för bankbetalningar, kravhantering/påminnelser, registervård (kunder/leverantörer), bokning av fakturor samt ad hoc uppgifter som är vanligt förekommande på en ekonomiavdelning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast.

Placering är på vårt huvudkontor i Kista där vi sitter i nya fina lokaler. Vår arbetsplats är 100% på kontoret.

Din profil:

Vi letar efter dig som har en kandidat- eller masterexamen i ekonomi från högskola eller universitet. Om du har ett eller ett par års erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning är det meriterande men inget krav.

Som person är du noggrann, strukturerad och har förmåga att kunna prioritera och planera ditt arbete på ett självständigt sätt. Du har ett stort eget driv, är lösningsorienterad och tar egna initiativ för att förbättra och effektivisera våra arbetssätt och processer. Viktigt är att du har en positiv inställning och är öppen för att lära dig nya arbetsuppgifter och system.

Du har en god kommunikativ förmåga och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. För att bli en del av teamet och integreras väl i vår organisation ser vi att du har en mycket god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i grupp.

Stor vikt kommer att ligga på dina personliga egenskaper och för rätt person finns goda möjligheter att utvecklas inom redovisning och cash management.

Ansökan

Då urval och intervjuer sker löpande rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan snarast. Ansökan skicka med CV och personligt brev via vår karriärsida https://jobb.renault.se. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Redovisningschef Linn Holmgren via telefon 0761-19 92 51.

Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar som skickas via mail med hänsyn till GDPR.

Välkommen med din ansökan!Vilka är vi?

RN Nordic AB är importör för Renault Group’s varumärken Renault, Dacia och Alpine i Sverige. Importören, som ägs till lika delar av Hedin Mobility Company och Salvador Caetano, säljer person- och transportbilar samt reservdelar genom cirka 20 huvudåterförsäljare uppdelade på 70 försäljningsställen och 160 verkstäder. RN Nordic AB’s ambition är att erbjuda en kundupplevelse som gör det dagliga livet enklare inom mobilitet – allt från ny teknik, till elbilar, till uppkoppling och anpassningsbara applikationer både för person- och transportbilar.

Kontaktperson

Linn Holmgren

Linn.Holmgren@rnnordic.com

0761199251

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %