Business Controller

Stockholm, Kista
Ansök senast: 2023-12-10

RN Nordic söker en talangfull och driven Business Controller med ett kommersiellt tänk och förmåga att driva förändring. Rollen är under utveckling så det är en möjlighet att tillsammans med resten av ekonomiteamet skapa en position som driver försäljning och lönsamhet.

Vad kommer du att ansvara för?

 • Budget samt prognos för full P&L
 • Driva beteenden i enlighet med fastställda KPIer
 • Lönsamhetsberäkningar
 • Driva digitalisering och effektivisering
 • KPI & Ägarrapportering
 • Driva en resultatorienterad kultur
 • Delta i ad hoc projekt

Vem är du?

Vi tror att du har en universitetsexamen eller motsvarande och några års relevant arbetslivserfarenhet samt goda kunskaper inom ekonomistyrning. Du har en god kommunikationsförmåga där du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Dina kunskaper i Microsoft Office är starka, speciellt i Excel och BI-system.

Vi befinner oss just nu mitt i en förändringsresa vilket gör att du behöver ha en personlighet som trivs i att arbeta i en föränderlig och dynamisk miljö och samtidigt driva förändringsarbetet framåt. För att prestera i rollen behöver du ha en utmärkt samarbetsförmåga samt ett kommersiellt tankesätt för att kunna bidra i vår resultatdrivna organisation. Vidare kräver rollen en lösningsorienterad personlighet som kontinuerligt strävar efter att överträffa förväntningar. Du förväntas självständigt kunna driva analys och skapa strukturerade modeller avseende detta.

What’s in it for me?

 • Av våra erfarna kollegor kommer du att utvecklas och växa med dina arbetsuppgifter.
 • Vi har precis flyttat in i en snygg kontorslokal intill Kista Centrum där vi förlägger vår arbetstid och har tillgång till gratis gym och förmånsparkering.
 • Vi har 30 dagars semester, flextid, kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag

Vilka är vi?

RN Nordic AB är importör för Renault Group’s varumärken Renault, Dacia och Alpine i Sverige. Importören, som ägs till lika delar av Hedin Mobility Company och Salvador Caetano, säljer person- och transportbilar samt reservdelar genom cirka 20 huvudåterförsäljare uppdelade på 70 försäljningsställen och 160 verkstäder. RN Nordic AB’s ambition är att erbjuda en kundupplevelse som gör det dagliga livet enklare inom mobilitet – allt från ny teknik, till elbilar, till uppkoppling och anpassningsbara applikationer både för person- och transportbilar.

Ansök snabbt och enkelt

Skicka in din ansökan redan idag med CV och personliga brev till vår karriärsida för intervjuer sker löpande. Vid frågor, kontakta Per Thorgren, CFO, 0721-560765.

Kontaktperson

Per Thorgren

per.thorgren@rnnordic.com

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %