Redovisningsekonom Renault Finance Nordic

Stockholm, Kista
Application deadline 2020-07-16

Har du erfarenhet av redovisning och vill vara en del av ett ambitiöst och innovativt företag i stark utveckling med internationell touch? Då kan detta vara en tjänst för dig!

 

Till Renault Finance Nordic, Renaults nordiska bankfilial, söker vi nu en engagerad och driven redovisningsekonom för ett vikariat på 12 månader som eventuellt kan komma att förlängas.Arbetsuppgifter

 

I rollen som redovisningsekonom kommer du att ingå i ett härligt team på 19 personer där din huvudsakliga arbetsuppgift är Kundreskontra. Övrigt vanligt förekommande arbetsgifter är:


- Leverantörsreskontra

- Bank

- Delaktig i månadsbokslut

- Övrigt förekommande uppgifter på avdelningenDin profil


För att vara rätt kandidat tror vi att du har en eftergymnasial utbildning inom redovisning, samt något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har ett naturligt intresse för siffror och ekonomi och förmåga att arbeta med flera uppgifter parallell. Vidare är du mån om att hålla deadlines och kan organisera ditt arbete självständigt.

Du är en ansvarsfull person med god struktur och gott ordningssinne. Du är ambitiös och har en naturlig drivkraft att driva frågor framåt. Som person är du lugn och trygg i dig själv med en god social kompetens. Vidare tror vi att du är flexibel, serviceinriktad och intresserad av att lära dig mer och utvecklas.

Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift samt har goda kunskaper inom Officepaketet framförallt Excel. Erfarenhet av SAP och/eller Visma Net är meriterande.

 

Känns det här intressant för dig?

Tveka då inte att ansöka redan idag då intervjuer sker löpande. Välkommen att skicka din ansökan via: https://jobb.renault.se, senast den 16 juli. Tjänsten är på visstid under 12 månader med chans till förlängning med placering på vårt huvudkontor i Kista. Tillträde är oktober.

 

Renault Finance Nordic är en bankfilial till RCI Banque SA Frankrike. RCI Banque är i sin tur ett dotterbolag till Renault SA, med specialisering på finansiering av återförsäljare och slutkund. Filialen verkar i både Danmark och Sverige. Renault S.A. har lång historia och traditioner bakåt i tiden, från 1898. Sedan den 1/1-2008 distribuerar Renault Nordic AB personbilar, lätta transportbilar, reservdelar och service efter köpet med egen operativ verksamhet. 

Contact person

Sofia Astrén

sofia.stromberg@renault.com

0721-51 95 39

Thank you for your application! Application submit failed, please try again Apply quick and easy

Please provide your first name.
Please provide your last name.
Please provide a valid e-mail.
Drop your picture here or click
Drop your documents here or click
Please provide at least one document (ex CV, letter, grades)
    The file size cannot exceed 10 MB
    Please send the documents in PDF or Word format.
    Please approve the Privacy Policy.

     

    5 %